• Schadeafhandeling
  • Vervangend vervoer
  • Kostenbesparende oplossingen

Snel schadeherstel en vlotte schadeafhandeling in Mill

Een verkeerde inschatting bij het inparkeren, vandalisme of aanrijding met een medeweggebruiker. Wat de oorzaak van uw autoschade ook is, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Breng uw beschadigde voertuig naar Autoschade Bert Verweijen in Mill. Wim van Hoof en zijn team helpen u graag verder. Ze kijken altijd naar de meest kostenbesparende oplossing en regelen de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

autoverzekering

FBTO autoverzekering

Centraal beheer autoverzekering

Centraal beheer autoverzekering

Auto schade

Avero schadeverzekering

Interpolis

Interpolis Glashelder

Autoschadeherstel bij Bert Verweijen

Breng uw beschadigde voertuig naar onze garage in Mill voor:

Meer informatie over onze herstelwerkzaamheden?

Autoschade laat u herstellen door Bert Verweijen in Mill

Aangesloten bij Stichting FOCWA als totaal schadeherstelbedrijf

Als totaal schadebedrijf geeft Autoschade Bert Verweijen altijd een garantiebewijs af van de kwaliteit waaraan de herstelwerkzaamheden moeten voldoen. Dit FOCWA-garantiebewijs geeft u maar liefst 4 jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. En neemt de nog geldende fabrieksgaranties over het herstelde gedeelte – gerekend vanaf de datum van aflevering schadeherstel – zwart op wit over.

Meer over FOCWA
Autoschadeherstel Bert Verweijen Focwa

Vervangend vervoer snel geregeld

Wanneer u uw auto voor het schadeherstel bij ons achterlaat, regelen we voor u vervangend vervoer. Zo waarborgen we uw mobiliteit en kunt u blijven gaan en staan waar u wilt.

Meer weten over ons vervangend vervoer?

Schadeafhandeling met de verzekering

U heeft geen omkijken naar de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Dat regelen wij namelijk voor u. Hierdoor is de schade snel afgehandeld. Wij werken samen met vrijwel elke verzekeringsmaatschappij.

Meer informatie over schadeafwikkeling?

Airco van je auto vullenU kunt bij ons terecht voor het vullen van de airco voor je auto. Wij kunnen alle soorten auto's voorzien van een gevulde airco


 

Meer informatie over het vullen van je airco?