Breng uw auto voor schadeherstel naar Autoschade Bert Verweijen in Mill en regio

Uw voertuig weer in nette en veilige staat brengen. Dat kunt u zorgeloos aan ons overlaten. De monteurs voeren diverse herstelwerkzaamheden uit.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deuken in bijvoorbeeld deuren en de motorkap kunnen we bij Autoschade Bert Verweijen op een goedkope manier voor u uitdeuken. Met speciaal gereedschap en een speciale lamp brengen we de auto-onderdelen terug in de oorspronkelijke staat. Dit doen we zonder de lak aan te tasten. Kom voor deze voordelige methode langs in onze garage in Mill.

Het autoschadebedrijf van Bert Verweijen herstelt de schade aan uw voertuig

Lakbeschadigingen bijwerken met spotrepair

Lakschade repareren heeft niet altijd de prioriteit. Het is zonde voor de aanblik van het voertuig, maar het heeft op het eerste gezicht geen invloed op de rijveiligheid. Toch is het belangrijk dat u tijdig lakschade laat repareren. De beschadiging kan roest veroorzaken. Als de roest verder uitbreidt, bent u natuurlijk veel verder van huis. Bij Autoschade Bert Verweijen werken we lakbeschadigingen bij met spotrepair. Ook spuiten we kleine lakschades plaatselijk bij.

Laat uw auto repareren door Autoschade Bert Verweijen in Mill

Kunststof-bumperreparatie

Is uw bumper ingedeukt, gescheurd of op een andere manier beschadigd? In veel gevallen kunnen we een kunststofreparatie uitvoeren. Een nieuwe bumper plaatsen is dan niet nodig. Dat scheelt u weer in de kosten.

U krijgt vervangend vervoer als u uw auto laat repareren bij Autoschade Bert Verweijen

Sidebars monteren

Om kleine beschadigingen aan uw voertuig te voorkomen, kunt u sidebars laten monteren. Een te krappe draai in een parkeergarage gemaakt? De sidebar vangt de klap op. Zo voorkomt u dure reparaties bij kleine schades.

Autoschade laat u herstellen door Bert Verweijen in Mill;

Aluminium plaatdelen herstellen

Is er schade aan de aluminium beplating van uw voertuig? Dan zal onze expert deze schade repareren. Het herstellen van aluminium beplating vraagt om een andere reparatietechniek dan staal. Hiervoor beschikt ons autoschadeherstelbedrijf over de juiste apparatuur. Zo rijdt uw auto weer als nieuw de garage uit.

Autoschade Bert Verweijen in Mill